• New
Gyertyatartó malac piros, kicsi
  • Gyertyatartó malac piros, kicsi
  • Gyertyatartó malac piros, kicsi
  • Gyertyatartó malac piros, kicsi

Wooden Pig red, medium

Ft8,490.00

Maileg Wooden Pig red, medium

Quantity

Make a cosy Christmas atmosphere in your home with these wooden pig candle holders. Mix and match different colors and sizes. Notice : Do not leave the candlelight holder unatended.

Height : 8 cm. Lenght: 18 cm
Washing instruction: Surface wash
Material: Wood

.

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

.

    

14-0801-00

Data sheet

Size
Lenght: 17 cm, Height: 8 cm
Colour
red
Anyag
wood


You might also like