• New
Ajándéktasak, Karácsonyi mintás, nagy, 10 db
  • Ajándéktasak, Karácsonyi mintás, nagy, 10 db
  • Ajándéktasak, Karácsonyi mintás, nagy, 10 db
  • Ajándéktasak, Karácsonyi mintás, nagy, 10 db

Gift Bag, Cosy Christmas – off white, 10pcs/lot

Ft1,990.00

Maileg Gift Bag, Cosy Christmas – off white, 10pcs/lot

Quantity

The beautiful decorated giftbag is made of 100% FSC certified paper. Add one of the beautiful Maileg gift ribbon and gift tag to complete the gift.

Height : 28,5 cm
Washing instruction: Not applicable
Material: FSC paper

.

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

.

    

14-0310-00

Data sheet

Size
18×28,5 cm
Colour
nature
Anyag
paper