• New
  • Medium Pixy Gertrud, 50 cm
  • Medium Pixy Gertrud, 50 cm
  • Medium Pixy Gertrud, 50 cm
  • Medium Pixy Gertrud, 50 cm

Medium Pixy 50 cm Maxwell

Ft14,490.00

Maileg Medium Pixy Maxwell, 50 cm

Quantity

The Pixy Maxwel dressed for the christmas time - He is wearing a beautiful linen shirt and his grey pants completes the look.

Size : Medium
Height : 50 cm
Age: For decoration only
Washing instruction: Hand Wash
Material: Cotton

.

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

.

    

14-0431-02

Data sheet

Size
50 cm
Colour
red, grey, blue
Anyag
cotton, linen


You might also like