• New
Mini Pixy 31cm Tom
  • Mini Pixy 31cm Tom
  • Mini Pixy 31cm Tom
  • Mini Pixy 31cm Tom
  • Mini Pixy 31cm Tom
  • Mini Pixy 31cm Tom

Mini Pixy 31cm Tom

Ft9,490.00

Mini Pixy 31cm Tom

Quantity

Mini pixi - a collection of different styles all dressed up in nice Christmas clothes. They are adorable for any Christmas decoration.

Size : Mini
Height : 31 cm
Age: For decoration only
Washing instruction: Hand Wash
Material: Cotton

.

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

.

    

14-0420-04

Data sheet

Size
31 cm
Colour
red, brown, grey
Anyag
linen


You might also like