Papír ajándéktasak, pöttyös, kicsi, 10 db
  • Papír ajándéktasak, pöttyös, kicsi, 10 db
  • Gift bag, Multi dots small

Gift bag, Multi dots small 10pcs

Ft1,990.00

Maileg Gift bag, Multi dots small 10 pcs

Quantity
Last items in stock

Give your gifts a personal touch with this beautiful printed giftbag - it is very easy and fast to wrap small gifts in these bags. Remember to add your favorite Maileg ribbon which is avalible in a lot of colors.

Material: FSC paper
Size: 12×24,5 cm

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
15-8000-01

Data sheet

Size
12×24,5 cm
Colour
red, green, blue, yellow
Anyag
paper