Macarons et Chocolat chaud
  • Macarons et Chocolat chaud
  • Macarons et Chocolat chaud
  • Macarons et Chocolat chaud
  • Macarons et Chocolat chaud

Macarons et Chocolat chaud

Ft7,490.00

Maileg Macarons et Chocolat chaud

Quantity

The delicous macarons on top of the nice hand painted cakestand - is a must have for every coffee table. The box also includes small decorative paper napkins - These you can use on the plate when serving.

Height : 5 cm
Age: 3 years & up
Washing instruction: Surface wash
Material: Metal / Poly resin

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
11-9116-00

Data sheet

Size
5 cm
Colour
pink, white, green, yellow
Anyag
polyresin, metal, wood