Maileg Baby Mouse Carrycot with Bedding
  • Maileg Baby Mouse Carrycot with Bedding
  • Maileg Baby Mouse Carrycot with Bedding
  • Baby Mouse Carrycot with Bedding
  • Baby Mouse Carrycot with Bedding

Baby Mouse Carrycot with Bedding - Pre-order

Ft6,990.00

Maileg Baby Mouse Carrycot with Bedding  - Pre-order

Quantity

Maileg Baby Mouse Carrycot with Bedding

This Maileg carrycot is made from a pretty fabric and comes with a snuggly knitted blanket, it's perfect for baby mice and My rabbits. This is a great way to take your little ones out and about.

Suitable for: Baby Mice & My Rabbits

Size: 6 x 6.5 cm

Wash: Surface wash

Material: Cotton

Filling: Polyester

Suitable for Ages: 3+

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
11-3402-00

Data sheet

Size
6 x 6.5 cm
Colour
cream, malva
Anyag
Polyester, cotton