• Afternoon Treat, Mouse - Blue Madelaine

Afternoon Treat, Mouse - Blue Madelaine - Pre-order

Ft15,990.00

Maileg Afternoon Treat, Mouse - Blue  Madelaine - Pre-order

Quantity

Maileg Afternoon Treat, Mouse - Blue  Madelaine

This is a lovely miniature tea set with a selection of yummy cakes from Maileg for Mice and Rabbits. This little set includes all you need for a cosy tea party with your little friends. 

The little tea set comes in a metal suitcase decorated with a pretty Maileg print.

Case dimensions: 7cm x 11cm

Suitable for Ages 3+

Wash: Surface wash

Material: Metal / Polyresin

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
11-3110-01

Data sheet

Size
7cm x 11cm
Colour
purple
Anyag
Metal / Polyresin