Afternoon Treat, Mouse - Merle
  • Afternoon Treat, Mouse - Merle
  • Afternoon Treat, Mouse - Merle

Afternoon Treat, Mouse - Merle - Pre-order

Ft17,990.00

Maileg Afternoon Treat, Mouse - Merle- Pre-order

Quantity

Maileg Afternoon Treat, Mouse - Merle 

The Maileg Afternoon Treat Tea Set comes in a metal suitcase that is decorated with a pretty Maileg print. It is a perfect size for little mice, each set includes all you need for a cosy tea party, including lots of sweet treats.

Size: Mouse

Case: 7cm x 11cm

Suitable for Ages 3+

Wash: Surface wash

Material:Metal / Polyresin

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
11-3110-02

Data sheet

Size
7cm x 11cm
Colour
purple
Anyag
Metal / Polyresin