Maileg Ágy emeletes, fekete méret: L
  • Maileg Ágy emeletes, fekete méret: L
  • Maileg Ágy emeletes, fekete méret: L
  • Maileg Ágy emeletes, fekete méret: L

Ágy emeletes, fekete méret: L

Ft13,990.00

Maileg Ágy emeletes, fekete méret: L - Fekete emeletes ágy Maileg textilfigurákhoz. Rendezd be bútorokkal a varázslatos Maileg birodalom otthonait!

Quantity
Last items in stock

Emeletes ágy fekete színben gyerekeknek az egerek és nyuszik családjában, paplanokkal és párnákkal. Az apróságok annyira izgatottak, hogy a nap közepén is alszanak.

Anyaga: fa

Magassága: 39 x 36 cm

.

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

.

    

11-6031-07

Data sheet

Size
Magassága: 39 x 36 cm
Colour
fekete
Anyag
fa