Ib Laursen Vágódeszka 48×24 cm
  • Ib Laursen Vágódeszka 48×24 cm
  • Ib Laursen Vágódeszka 48×24 cm

Vágódeszka 48×24 cm

Ft8,490.00

Ib Laursen Vágódeszka 48×24 cm - Egyedi, akácfából készült vágódeszka az igazán otthonos konyhák nélkülözhetetlen kiegészítője. Húsok, zöldségek, gyümölcsök aprítására kiváló.

Quantity
Last items in stock

Egyedi, akácfából készült vágódeszka az igazán otthonos konyhák nélkülözhetetlen kiegészítője. Húsok, zöldségek, gyümölcsök aprítására kiváló. Használhatod tálalásra, dekoratív célokra is

Méret:48 x 24 cm

Anyaga: akácfa

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

.

.

    

1711-00

Data sheet

Size
Méret:48 x 24 cm
Colour
barna
Anyag
akácfa