Willow Tree - Szeretettel körbevéve
  • Willow Tree - Szeretettel körbevéve
  • Willow Tree - Szeretettel körbevéve
  • Willow Tree - Szeretettel körbevéve

copy of Szeretettel körbevéve

Ft8,990.00

Willow Tree - Szeretettel körbevéve - Susan Lordi Willow Tree szobrai békét és szeretetet hoznak otthonodba. Az érzelemdús figurák tökéletes ajándékok minden alkalomra!

Quantity
Last items in stock

Willow Tree – Szeretettel körbevéve/ Surrounded by Love

Ajándékozz Willow Tree szobrot szeretteidnek! Az amerikai szobrásznő Susan Lordi alkotásai egyszerűen és szavak nélkül fejezik ki az összes olyan érzést, amit meg szeretnél mutatni az ajándékkal.

A szeretet ölelésében… 

Susan Lordi a figuráról: „Szerettem volna egy olyan virágos figurát létrehozni, aki a virágok illatának és gyönyörűségének ölelésében azt a biztonságot, azt a szeretetet érzi, amit a körülötte élő emberektől megkap. Ha valaki nehézségekbe ütközik az életben – tudja, érzi hogy a család és a barátok mindig ott vannak mellette. Mondhatjuk azt is, hogy a szeretet körbevesz minket… Szeretem, hogy minden ember egyénileg, egyedileg értelmezi a figurákat… A pipacsok kiválasztását a Franciaországi utazásom inspirálta. A piros szín itt az emlékezést szimbolizálja…

A Willow Tree figurák műgyantából készülnek , ami a faragott fa igazi utánzata. Kézzel festett, ólommentes festékkel lefestve, barna díszdobozban szállítjuk. A díszdobozban minden szoborhoz egy rövid, személyre szabott üzenet található a szobrásznőtől.

 A figura kitűnő ajándék a szeretet és gondoskodás kifejezésére, vagy azoknak, akik szeretik a virágokat!

Méret: 13 cm

26233ST

Data sheet

Size
13 cm
Colour
fehér, barna, narancssárga
Anyag
Fa hatású műgyanta