Willow Tree - Bőség
  • Willow Tree - Bőség
  • Willow Tree - Bőség
  • Willow Tree - Bőség
  • Willow Tree - Bőség
  • Willow Tree - Bőség
  • Willow Tree - Bőség

copy of Bőség

Ft8,990.00

Willow Tree - Bőség- Susan Lordi Willow Tree szobrai békét és szeretetet hoznak otthonodba. Az érzelemdús figurák tökéletes ajándékok minden alkalomra!

Quantity
Last items in stock

Willow Tree – Bőség/ Abundance

Ajándékozz Willow Tree szobrot szeretteidnek! Az amerikai szobrásznő Susan Lordi alkotásai egyszerűen és szavak nélkül fejezik ki az összes olyan érzést, amit meg szeretnél mutatni az ajándékkal.

Susan Lordi a figuráról: „Úgy gondolom, hogy a rózsa az egyik legszebb ajándék, amit adhatunk másnak. Élvezzük a csodás illatát, a szirmok bársonyos érintését, a tökéletes formát. A rózsa tökéletessége szimbolizálja a törődést, a szeretetet. A „Bőség” figura tökéletes ajándék lehet annak, akinek jót kívánsz, akivel törődni szeretnél. Szavak nélkül is tudathatod vele, hogy ő maga is egy ajándék számodra. A csokor „túlcsordulása” szándékos, ez is az érzések gazdagságát és intenzitását fejezi ki.

A Willow Tree figurák műgyantából készülnek , ami a faragott fa igazi utánzata. Kézzel festett, ólommentes festékkel lefestve, barna díszdobozban szállítjuk. A díszdobozban minden szoborhoz egy rövid, személyre szabott üzenet található a szobrásznőtől.

Kitűnő ajándék - amely szeretetet és gondoskodást fejez ki - vagy azoknak, akik szeretik a virágokat!

Méret: 14,5  cm

27181ST

Data sheet

Size
14,5 cm
Colour
fehér, barna, rózsaszín
Anyag
Fa hatású műgyanta