Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

Porcelán sütőtál

Sütőtál Green Gate
Porcelán sütőtál, porcelán pitesütő egyenesen Dániából. Egyedi megjelenésű, romantikus stílusú Green Gate porcelán sütőtálak, porcelán pitesütők óriási választéka. Kiváló minőségű sütőtálak és pitesütők a tökéletes süteményekhez és pitéhez.Mini pitesütő Mint dot

Mini pitesütő Mint dot

Utolsó darab!

1.393Ft 1.990Ft

-30%


Mini sütőtál Micha dusty red

Mini sütőtál Micha dusty red

1.183Ft 1.690Ft

-30%


Tételek: 1 to 2 of 2 (1 Pages)

Romantikus stílusú webáruházunkban  található összes porcelán sütőtálak, porcelán pitesütők,  porcelán bögréinkhez hasonlóan a keramika legnemesebb anyagát a porcelánt ötvözik a vintage stílus családias hangulatú világával. Porcelán sütőtálak és porcelán pitesütők változatos kivitelben, színekben és mintázatban, kiváló minőségű porcelánból készültek. Az összes nálunk kapható  porcelán sütőtál és porcelán pitesütő világhírű dán designerek, tervezők keze nyomát viselik magukon. 

porcelán sütőtáljaink és porcelán pitesütőink lakásdekorációs célokra is kiválóan alkalmasak. Porcelán pitesütők és porcelán sütőtálak kínálatunkban a neves dán Green Gate gyártó termékeit kínáljuk. A porcelán sütőtáljaink és porcelán pitesütőink nem csak az Ön életét színesítik, de a konyhafelszerelések közül sem hiányozhatnak! 

A nálunk is megtalálható porcelán sütőtálak és porcelán pitesütők és egyéb porcelán termékek népszerűségét az adja, hogy gyártóink mindig odafigyelnek a minőségre és az egyedi hangulatos kivitelre, legyen szó vidám vagy elegáns megjelenésű porcelán pitesütők és porcelán sütőtálak a klasszikus pöttyöstől az elegáns gyöngyház fényűig.

A sütőtálak és pitesütők mintáit készítő dán képzőművészek ügyelnek az évszaknak megfelelő hangulatok, vidám családias színek, és minták. A színek, tárgyak és textilek ráadásul kombinálhatóak egymással is így bármely otthon hangulatosság varázsolható velük. Nézzen szét a kiszemelt porcelán sütőtál, porcelán pitesütő gyártójának további termékei között is válogathat áruházunkban így a sütőtálak és pitesütők mellé azonos mintázatú vagy hasonló stílusú további kiegészítőket is vásárolhat. Porcelán bögréinket, porcelán tányérjainkat és porcelán tálainkat se hagyja ki!

Üzletünkben megtalálható porcelán sütőtálak és porcelán pitesütők és lakásdekorációs termékeink széles választékát, nem csak a vintage stílus szerelmeseinek, hanem a country stílus, provence stílus, romantikus stílus, sőt a vidéki stílus kedvelőinek is ajánljuk figyelmébe!