Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

Porcelán tojástartó

Tojástartó Green Gate
Porcelán tojástartó egyenesen Dániából. Green Gate porcelán tojástartók óriási választéka. Romantikus stílusú és egyedi megjelenésű porcelán tojástartók. Kiváló minőségű porcelán tojástartók a meghitt reggelihez.
Porcelán tojástartó  Betty mint

Porcelán tojástartó Betty mint

Utolsó darab!

1.990Ft


Porcelán tojástartó  Ella pale pink

Porcelán tojástartó Ella pale pink

1.990Ft


Porcelán tojástartó  Shirley linen

Porcelán tojástartó Shirley linen

1.990Ft


Porcelán tojástartó  Stephanie dusty blue

Porcelán tojástartó Stephanie dusty blue

1.990Ft


Porcelán tojástartó Abelone raspberry

Porcelán tojástartó Abelone raspberry

995Ft 1.990Ft

-50%


Porcelán tojástartó Dora White

Porcelán tojástartó Dora White

1.990Ft


Porcelán tojástartó Mai blue

Porcelán tojástartó Mai blue

Utolsó darab!

1.990Ft


Porcelán tojástartó Mai peach

Porcelán tojástartó Mai peach

1.990Ft


Porcelán tojástartó Marley white

Porcelán tojástartó Marley white

1.990Ft


Porcelán tojástartó Stephanie red

Porcelán tojástartó Stephanie red

1.990Ft


Porcelán tojástartó Stephanie warm grey

Porcelán tojástartó Stephanie warm grey

1.990Ft


Tételek: 1 to 11 of 11 (1 Pages)

Romantikus stílusú webáruházunkban  található összes porcelán tojástartó,  porcelán bögréinkhez hasonlóan a keramika legnemesebb anyagát a porcelánt ötvözik a vintage stílus családias hangulatú világával. Porcelán tojástartók változatos kivitelben, színekben és mintázatban, kiváló minőségű porcelánból készültek. Az összes nálunk kapható  porcelán tojástartóink világhírű dán designerek, tervezők keze nyomát viselik magukon. 

Porcelán tojástartóink lakásdekorációs célokra is kiválóan alkalmas. Porcelán tojástartó kínálatunkban a neves dán Green Gate gyártó termékeit kínáljuk. A porcelán tojástartóink nem csak az Ön életét színesítik, de a konyhafelszerelések közül sem hiányozhatnak! 

A porcelán tojástartó praktikumuk, és sokrétű felhasználhatóságuk miatt hosszú évszázadok óta a lakásdekorációk és konyhai felszerelések méltán kedvelt barátságos szereplője. A nálunk is megtalálható porcelán tojástartók és egyéb porcelán termékek népszerűségét az adja, hogy gyártóink mindig odafigyelnek a minőségre és az egyedi hangulatos kivitelre, legyen szó vidám vagy elegáns megjelenésű porcelán tojástartókról a klasszikus pöttyöstől az elegáns gyöngyház fényűig.

A porcelán tojástartók mintáit készítő dán képzőművészek ügyelnek az évszaknak megfelelő hangulatok, vidám családias színek, és minták kialakítására, legyen szó akár porcelán tojástartókról vagy bármely más lakásdekorációs termékünkről. A színek, tárgyak és textilek ráadásul kombinálhatóak egymással is így bármely otthon hangulatosság varázsolható velük. Nézzen szét a kiszemelt porcelán tojástartó gyártójának további termékei között is áruházunkban így a tojástartók mellé azonos mintázatú vagy hasonló stílusú további kiegészítőket is vásárolhat. Porcelán bögréinket, porcelán tányérjainkat és porcelán tálainkat se hagyja ki!

Üzletünkben megtalálható porcelán tojástartók és lakásdekorációs termékeink széles választékát, nem csak a vintage stílus szerelmeseinek, hanem a country stílus, provence stílus, romantikus stílus, sőt a vidéki stílus kedvelőinek is ajánljuk figyelmébe!