Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

Fogókesztyű

Fogókesztyű -Green Gate

Fogókesztyűk a Green Gate-től. Romantikus stílusú textil fogókesztyűk Dániából. Kiváló minőségű fogókesztyűk óriási választéka.
Fogokesztyű  Bambi white

Fogokesztyű Bambi white

3.990Ft


Fogókesztyű  Berta dark blue

Fogókesztyű Berta dark blue

2.793Ft 3.990Ft

-30%


Fogókesztyű  Jolie pale mint

Fogókesztyű Jolie pale mint

2.793Ft 3.990Ft

-30%


Fogókesztyű Ashley green

Fogókesztyű Ashley green

Utolsó darab!

3.990Ft


Fogokesztyű Ashley white

Fogokesztyű Ashley white

3.990Ft


Fogókesztyű Cherry white

Fogókesztyű Cherry white

3.990Ft


Fogókesztyű Ella pale pink

Fogókesztyű Ella pale pink

3.990Ft


Fogókesztyű Meadow black

Fogókesztyű Meadow black

3.990Ft


Fogokesztyű Megan white

Fogokesztyű Megan white

2.793Ft 3.990Ft

-30%


Fogokesztyű Vanessa blue

Fogokesztyű Vanessa blue

Utolsó darab!

3.990Ft


Tételek: 1 to 10 of 10 (1 Pages)

Webáruházunkban  különlegesen szép vintage stílusú textilek széles választékával is várjuk Önt. Nálunk az általános konyhai és lakás kiegészítőkön kívül (pl.: porcelán bögrék, porcelán tálak és tároló dobozok) olyan textíliákat is megvásárolhat, melyekkel egyszerűen nagyobb átalakítás nélkül hangulatosabbá varázsolhatja otthonát. Ilyenek vevőink kedvencei a különböző fogókesztyűk is.

A nálunk kapható fogókesztyűk minőségi alapanyagokból készülnek, széles minta választékkal. Fogókesztyűk a virágmintástól a csíkosig mindenféle kellemes barátságos színárnyalatban kaphatóak.

Ha szeretné feldobni régi konyháját, vagy étkezőjét, egyedivé-különlegessé tenné, ajánljuk szíves figyelmébe a minőségi alapanyagokból készült fogókesztyűket! Nézzen körül áruházunk kínálatában, ahol is rengeteg különleges vintage stílusú fogókesztyűk közül választhat

A boltunkban is található fogókesztyűk a dán Green Gate gyártótól származik, mintázatuk pedig nagyrészt a romantikus stílust idézi fel. A fogókesztyűk között színben és motívumban is nagy a választék, nálunk mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb fogókesztyűt a szürke rózsástól a színes virágmintásig!

A textilek mintázatát kialakító dán designerek minden egyes fogókesztyű elkészítésekor igyekeznek megfogni azt a romantikus vidéki hangulatot mely a vintage stílust jellemzi. Színeikben alkalmazkodnak az adott évszakhoz, így akár minden egyes alkalommal új és új fogókesztyűvel díszíthetjük konyhánkat, vagy a tálalásunkat. Fogókesztyűk mellé remek kiegészítő választás lehet a konyharuha, illetve kötény kínálatunk!
A kínálatunkban található fogókesztyűk az egységes stílusnak köszönhetően tetszőlegesen kombinálhatóak egymással is, így bármely otthon hangulatosság varázsolható velük.

Az üzletünkben megtalálható textileket és egyéb termékeket nem csak a vintage stílus szerelmeseinek, hanem a country stílus, provence stílus, romantikus stílus, sőt a vidéki stílus kedvelőinek is ajánljuk figyelmébe!