Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

Kötény

Kötény - Green Gate

Kötény a Green Gate-től. Romantikus stílusú kötények Dániából. Kiváló minőségű kötények óriási választéka.
Kötény Audrey Indigo Flowers

Kötény Audrey Indigo Flowers

7.990Ft


Kötény Bambi white

Kötény Bambi white

7.990Ft


Kötény Flora vintage

Kötény Flora vintage

Utolsó darab!

7.990Ft


Kötény Hailey white

Kötény Hailey white

7.990Ft


Kötény Isolde dark grey

Kötény Isolde dark grey

Utolsó darab!

7.990Ft


Kötény Meadow white

Kötény Meadow white

7.990Ft


Kötény Strawberry Pale Pink

Kötény Strawberry Pale Pink

6.392Ft 7.990Ft

-20%


Tételek: 1 to 7 of 7 (1 Pages)

Webáruházunkban  különlegesen szép vintage stílusú textilek széles választékával is várjuk Önt. Nálunk az általános konyhai és lakás kiegészítőkön kívül (pl.: porcelán bögrék, porcelán tálak és konyharuha) olyan textíliákat is megvásárolhat, melyekkel egyszerűen nagyobb átalakítás nélkül hangulatosabbá varázsolhatja otthonát. Ilyenek vevőink kedvencei a különböző kötények is.

A nálunk kapható kötények minőségi alapanyagokból készülnek, széles minta választékkal. kötények a virágmintástól a csíkosig mindenféle kellemes barátságos színárnyalatban kaphatóak.

Ha szeretné feldobni régi konyháját, vagy étkezőjét, egyedivé-különlegessé tenné, ajánljuk szíves figyelmébe a minőségi alapanyagokból készült kötényeket! Nézzen körül áruházunk kínálatában, ahol is rengeteg különleges vintage stílusú kötények közül választhat

A boltunkban is található kötények a dán Green Gate gyártótól származik, mintázatuk pedig nagyrészt a romantikus stílust idézi fel. A kötények között színben és motívumban is nagy a választék, nálunk mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb kötényeket a szürke rózsástól a színes virágmintásig!

A textilek mintázatát kialakító dán designerek minden egyes kötény elkészítésekor igyekeznek megfogni azt a romantikus vidéki hangulatot mely a vintage stílust jellemzi. Színeikben alkalmazkodnak az adott évszakhoz, így akár minden egyes alkalommal új és új kötényekkel díszíthetjük konyhánkat, vagy a tálalásunkat. Kötények mellé remek kiegészítő választás lehet a konyharuha, illetve fogókesztyű kínálatunk!
A kínálatunkban található kötények az egységes stílusnak köszönhetően tetszőlegesen kombinálhatóak egymással is, így bármely otthon hangulatosság varázsolható velük.

Az üzletünkben megtalálható textileket és egyéb termékeket nem csak a vintage stílus szerelmeseinek, hanem a country stílus, provence stílus, romantikus stílus, sőt a vidéki stílus kedvelőinek is ajánljuk figyelmébe!