Alacsonyabb ár! Bloomingville grill hordozható, szürke pöttyös Nagyobb

Grill hordozható, szürke pöttyös

97301745

Új termék

Bloomingville hordozható grill szürke pöttyös dizájnnal  - Grillezni könnyen, egyszerűen, akár útközben vagy kempingezés közben is!

Bővebb leírás

1 darab

8 994 Ft‎

-40%

14 990 Ft‎

Adatlap

MéretMéretei: 25 cm Átmérő: 28 cm
Színszürke, pöttyös
Anyagfém

Egyéb infó

Még egy ok, hogy annyira imádjuk a nyarat – a grillezés! A Bloomingville hordozható grillezőjét elviheted a kempingezésre, de otthon is nagyobb előkészületek nélkül készíthetsz vele finom grillételeket. 

Méretei: 25 cm 
Átmérő: 28 cm 
Anyaga: fém
Szín: szürke

Bloomingville

Bloomingville - dekorációk és otthoni kiegészítők

A Bloomingville márkát  a dán tervező, Betina Stampe a 2000-ben alapította meg a skandináv stílus és életmód iránti szenvedélye miatt. A Bloomingville márka a skandináv közvetlenség sikeres megtestesítője. Sikerének kulcsa a skandináv egyszerűség, a retro és a romantika sikeres kombinációjában rejlik.  A letisztult formavilág és a nosztalgikus hangulat egyszerre érhető tetten termékeikben!

A kiváló minőségű és vizuálisan vonzó termékek többsége saját gyártásból származik, és szokatlan vintage stílusú tárgyakkal egészül ki. A stílus mindig terméktípus függő. A termékpalettában fellelhetőek egyrészt a természetes, durva és feldolgozatlan karizmával rendelkező termékek, másrészt a nosztalgikus skandináv csavarral megálmodott termékek. Ezeket egészítik ki a gyönyörű barokk megjelenésű tárgyak reprodukciói, amelyeket a francia Brocante stílus ihletett.

 A Bloomingville márka termékeit természetes színek és egyenetlen formák jellemzik. A finom mintákat általában hiába keressük. A Bloomingville termékeket inkább nagyszabású minták, egyszerű nyomatok és egyszínű sorozatok jellemzik.  A kiváló minőségű anyagok és a gyönyörű színek jellemzik a márka minden egyes termékét. Ha különleges dekorációra vágyunk – a Bloomingville-nél garantáltan megtaláljuk. Cseresznye – és ananász dekorációk igazi modern hangulatot csempésznek az otthonokba. Ha az otthon melegségét szeretnénk hangsúlyozni, akkor sem fogunk csalódni, hiszen a Bloomingville takarók minden igényt kielégítenek.

Bloomingville  Bloomingville  Bloomingville Bloomingville 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Grill hordozható, szürke pöttyös

Grill hordozható, szürke pöttyös

Bloomingville hordozható grill szürke pöttyös dizájnnal  - Grillezni könnyen, egyszerűen, akár útközben vagy kempingezés közben is!