TOP MÁRKÁK

Márkák


Fedezd fel a skandináv lakberendezés divatos trendjeit és stílusait! Kínálatunkban a legnevesebb európai gyártók termékeit találod meg. Stílus és minőség! Lakás- és konyhai kiegészítőink időtállóak és megunhatatlanok. GreenGate, Maileg, Bloomingville, Ib Laursen, Isabelle Rose, Delikates, House Doctor, Willow Tree, La Finesse, Tafelgut, Hübsch, Nordal, Muránói üvegékszerek.

Regisztrációs kedvezmény


Regisztrálj az állandó -5%-os kedvezményért! Azok a vásárlók, akik vásárlásuk előtt regisztálnak a Skandi Trend webáruház oldalán - megkapják minden vásárlásukra (a későbbiekre is) az -5%-os kedvezményt, amit a rendszer belépés után autómatikusan levon a termék árából. Figyelem! A kedvezmény későbbi vásárlás esetén is csak belépés után érvényesíthető!

Ingyenes szállítás
15.000 Ft feletti rendelés esetén!

A csomagokat a törékeny holmik nagy száma miatt alaposan és biztonságosan, buborékfóliába több rétegben is becsomagoljuk. Általában 3-4 napon belül kiszállítjuk a csomagokat a DPD Futárszolgálattal. Amennyiben nem tetszik a termék a Futárszolgálattal vissza tudod küldeni a csomagot 14 napon belül. 

Hírlevél feliratkozás


Hírlevél feliratkozóként exkluzív és különleges ajánlatokat fogunk küldeni Neked! 
Hírlevelünkben rendszeresen tájékoztatunk legújabb híreinkről, újdonságokról, akciókról, a legújabb európai lakberendezési trendekről és izgalmas nyereményjátékainkról. Évente több kedvezményes kuponkódot is kiküldünk hírlevél olvasóinknak!