Dekorációs vitorlás fából Nautico - 21cm
  • Dekorációs vitorlás fából Nautico - 21cm
  • Dekorációs vitorlás fából Nautico - 21cm
  • Dekorációs vitorlás fából Nautico - 21cm

Dekorációs vitorlás fából Nautico - 21cm

7 990,00 Ft

Ib laursen Dekorációs vitorlás fából Nautico - 21cm  - Stílusos, vintage hangulatú fából készült vitorlás dekoráció otthonodba.

Mennyiség

Fából készült dekoráció az Ib Laursen Nautico kollekciójából. A vitorlás dekoráció nyugodt tengerparti hangulatot teremt otthonodban!

Az egyes darabok jellegzetes vonásai - barázdák, horpadások, színváltozatok - megerősítik, hogy ez egy abszolút egyedi darab.

A Nautico dekoráció alapja egy fa alapból áll, amelyet fémrudak kötnek össze a hajóval. A csónak részben fából, a vitorlák pedig tömör vászonból készültek. Az árbochoz a fémkarikákon átfűzött zsinórral vannak rögzítve.

Méret: szélesség: 13,8 cm, magasság: 21 cm, mélység: 4 cm

Anyaga: fa, vászon, fém

Ib Laursen

A vidéki stílus tökéletes megtestesítője, egy nagy adag skandináv bájjal kiegészítve

iblaursen.jpg iblaursen5.jpg iblaursen4.jpg Ib5.jpg

A dán IB Laursen márka stílusos otthoni kiegészítők és kerti dekorációk széles választékát kínálja. A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

38822-14

Adatlap

Méret
szélesség: 13,8 cm, magasság: 21 cm, mélység: 4 cm
Szín
barna, fehér, kék
Anyag
fa, fém, vászon