Asztalterítő Noella white 100x100cm
  • Asztalterítő Noella white 100x100cm

Asztalterítő Noella white 100x100cm

14 990,00 Ft

GreenGate Asztalterítő Noella white 100x100cm   - Romantikus hangulatú, színes virágmintával díszített asztalterítő  a családi és baráti ebédekhez!

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A GreenGate pamut terítője puha anyagával kényelmes és hívogató felületet biztosít az étkezéshez. Inspiráló hangulatot teremt étkezés közben, megvédi az asztalát, és színt visz a dekorációba. A Noella white  egy romantikus és elbűvölő virágmintával hódít, amely bájos kialakításával elrabolja a szívét. A csodaszép virágmintás részletekkel rendelkező terítő tökéletes arra, hogy bármilyen térbe egy kis eleganciát és szeszélyt vigyen.

Anyaga: 100% pamut

Méret: 100×100 cm

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

COTTAB100NOE0102

Adatlap

Méret
100×100 cm
Szín
színes
Anyag
100% pamut