Porcelán bögre Taste Love
  • Porcelán bögre Taste Love
  • Porcelán bögre Taste Love

Porcelán bögre Taste Love

6 490,00 Ft

Bastion Collections Porcelán bögre Taste Love  - Minimalista stílusban megálmodott, fekete szívmintával és felirattal díszített porcelán kávésbögre.

Mennyiség

A minimalista romantika egyik csodaszép darabja a 'Taste some real love1 feliratos, pici fekete szívmintával kiegészített porcelán kávésbögre. A fogantyúval ellátott kis bögre a napi kávézás tökéletes kiegészítője lesz. A kávérajongók gyűjteményének csodás darabja. Gyönyörű, minimalista kialakításának köszönhetően a polcon és a konyhapulton is megállja a helyét, nem beszélve az asztalon egy tányér mellett, ahol valami édesség van!

Méret: 8,5 cm magas, 7,5 cm átmérő

Anyaga: porcelán

Térfogat: 2,5 dl

Mosogatógépben mosható.

Bastion Collections - ahol a szeretet az apró részletekben rejlik

bastion3.jpg bastion.jpg bastion2.jpg bastion4.jpg

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnjaival szíven találja az északi stílus kedvelőit. A Bastion Collections szeret az ellentétekkel játszani. A holland gyártó lenyűgözően bizonyítja, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást. A letisztult tónusok, amelyben a fekete, fehér, meleg szürke és néha a piros szín stílusosan kombinálódik kedves üzenetekkel, szívekkel, pontokkal, csillagokkal vagy csíkokkal. A szeretet a részletekben rejlik, ami egyértelműen tükröződik a kerámia termékeken és az otthoni kiegészítőkön. A Bastion Collections termékei hamar a stílust és a minőséget kedvelő vásárlók kedvencei lesznek.

RJ/MUG 026 BL

Adatlap

Méret
8,5 cm magas, 7,5 cm átmérő
Szín
fekete, fehér
Anyag
porcelán
Űrtartalom
2,5 dl