Porcelán Tapas kanál Dots 16 cm
  • Porcelán Tapas kanál Dots 16 cm
  • Porcelán Tapas kanál Dots 16 cm
  • Porcelán Tapas kanál Dots 16 cm

Porcelán Tapas kanál Dots 16 cm

2 990,00 Ft

Bastion Collections Porcelán Tapas kanál Dots 16 cm – Apró fekete pöttymintával díszített dekoratív porcelán tapas kanál

Mennyiség

A Bastion Collections apró fekete pöttymintával mintával díszített porcelán tapas kanala abszolút figyelemfelkeltő kiegészítője lesz az étkezőasztalnak.  A bájos szívmintás kanál remekül illik a konyhában sütéshez és a mártogatósok, tapasok, lekvárok és egyéb finomságok tálalásához, és fantasztikusan mutat az asztalon is.

A porcelán tapas kanál mélyebb, öblösebb kivitel - ezért lekvárok, kakaó, kávé merítésére is alkalmas. Mérete nagyobb, mint egy kávés- vagy teáskanál méret. 

Mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőben is használható.

Méret: 16 cm

Bastion Collections - ahol a szeretet az apró részletekben rejlik

bastion3.jpg bastion.jpg bastion2.jpg bastion4.jpg

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnjaival szíven találja az északi stílus kedvelőit. A Bastion Collections szeret az ellentétekkel játszani. A holland gyártó lenyűgözően bizonyítja, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást. A letisztult tónusok, amelyben a fekete, fehér, meleg szürke és néha a piros szín stílusosan kombinálódik kedves üzenetekkel, szívekkel, pontokkal, csillagokkal vagy csíkokkal. A szeretet a részletekben rejlik, ami egyértelműen tükröződik a kerámia termékeken és az otthoni kiegészítőkön. A Bastion Collections termékei hamar a stílust és a minőséget kedvelő vásárlók kedvencei lesznek.

LI/SPOONS 008 BL

Adatlap

Méret
16bcm
Szín
fekete, fehér
Anyag
porcelán