Porcelán teásbögre Hey you lovely
  • Porcelán teásbögre Hey you lovely
  • Porcelán teásbögre Hey you lovely
  • Porcelán teásbögre Hey you lovely

Porcelán teásbögre Hey you lovely

6 990,00 Ft

Bastion Collections Porcelán teásbögre Hey you lovely- Romantikus hangulatú, fekete virágmintával és felirattal díszített porcelán bögre.

Mennyiség

Élvezd a pillanatot egy finom kávéval vagy teával. A Bastion Collections virágmintás porcelán bögréje  ideális társad lesz ebben. Tedd élvezetesebbé a reggeli vagy akár a délutáni pihenést egy könyvvel - csak szorítsa ezt a modern és egyben romantikus hangulatú bögrét a kezedbe, és élvezd a pillanat varázsát.

A bögre vastag falú, szépen formázott füllel rendelkezik, és éppen megfelelő méretű a kezedhez. Finom virágmotívummal és finom Hey, You Lovely felirattal díszített. Egy apró szívecske is található rajta, ami annyira jellemző a márkára. Egyszerű kialakításának köszönhetően a bögre jól fog illeszkedni a Bastion márka kollekció más darabjaihoz, valamint a konyhájában már meglévő edényekhez.

Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben mosható.

Anyaga:porcelán

Térfogat: 300 ml

Magasság 7 cm, átmérő 8,5 cm

Anyag: porcelán

Bastion Collections - ahol a szeretet az apró részletekben rejlik

bastion3.jpg bastion.jpg bastion2.jpg bastion4.jpg

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnjaival szíven találja az északi stílus kedvelőit. A Bastion Collections szeret az ellentétekkel játszani. A holland gyártó lenyűgözően bizonyítja, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást. A letisztult tónusok, amelyben a fekete, fehér, meleg szürke és néha a piros szín stílusosan kombinálódik kedves üzenetekkel, szívekkel, pontokkal, csillagokkal vagy csíkokkal. A szeretet a részletekben rejlik, ami egyértelműen tükröződik a kerámia termékeken és az otthoni kiegészítőkön. A Bastion Collections termékei hamar a stílust és a minőséget kedvelő vásárlók kedvencei lesznek.

RJ/CUP 101 BL

Adatlap

Méret
Magasság 7 cm, átmérő 8,5 cm
Szín
fekete, fehér
Anyag
porcelán
Űrtartalom
300 ml