Porcelán bögre Just perfect
  • Porcelán bögre Just perfect
  • Porcelán bögre Just perfect
  • Porcelán bögre Just perfect

Porcelán bögre Just perfect

6 490,00 Ft

Bastion Collections Porcelán bögre Just perfect - Romantikus hangulatú, szászorszép virággal  és felirattal díszített porcelán bögre.

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Forró gőzölgő tea vagy friss, zamatos kávé – egy finom sütemény, egy könyv a kézben – és a hygge hangulat tökéletes lesz! A Bastion Collections porcelán bögréje minden alkalomra ideális.

A bögre vastag falú, éppen megfelelő méretű, és kényelmesen illeszkedik a kézbe. A ögrét borító szászorszép virágmezőt a bögre felső részén egy fehér perem töri meg, rajta "Just perfect" felirattal kiegészítve. Nem hiányzik azonban a márkára oly jellemző apró szív sem. Egyszerű kialakításának köszönhetően a bögre jól fog illeszkedni a márka más darabjaihoz, valamint a konyhában már meglévő edényekhez.

Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben mosható.

Anyaga: kerámia

Térfogat: 250 ml

Magasság 7,5 cm, átmérő 8 cm

Bastion Collections - ahol a szeretet az apró részletekben rejlik

bastion3.jpg bastion.jpg bastion2.jpg bastion4.jpg

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnjaival szíven találja az északi stílus kedvelőit. A Bastion Collections szeret az ellentétekkel játszani. A holland gyártó lenyűgözően bizonyítja, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást. A letisztult tónusok, amelyben a fekete, fehér, meleg szürke és néha a piros szín stílusosan kombinálódik kedves üzenetekkel, szívekkel, pontokkal, csillagokkal vagy csíkokkal. A szeretet a részletekben rejlik, ami egyértelműen tükröződik a kerámia termékeken és az otthoni kiegészítőkön. A Bastion Collections termékei hamar a stílust és a minőséget kedvelő vásárlók kedvencei lesznek.

RJ/MUG 028 BT

Adatlap

Méret
Magasság 7,5 cm, átmérő 8 cm
Szín
fekete, fehér
Anyag
porcelán
Űrtartalom
250 ml