Porcelán leveses csésze Ruffle
  • Porcelán leveses csésze Ruffle
  • Porcelán leveses csésze Ruffle

Porcelán leveses csésze Ruffle

7 990,00 Ft

Bastion Collections Porcelán leveses csésze Ruffle - Stílusos és elegáns tálalás - nagy méretű, füles porcelán csészében. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Stílusos és vidám tálalás. Bisztró étterem hangulat otthonodban! A Bastion Collections óriási, füles leveses bögréjével igazán egyedi lesz a hangulat az étkeződben. A Ruffle hullámos dizájnú leves csészéből, nemcsak finom leves fogyasztható, hanem saláták, müzlik, forró csoki, kávé is.

Méret: magasság: 7 cm, átmérő: 13 cm

Anyaga: porcelán

Bastion Collections - ahol a szeretet az apró részletekben rejlik

bastion3.jpg bastion.jpg bastion2.jpg bastion4.jpg

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnjaival szíven találja az északi stílus kedvelőit. A Bastion Collections szeret az ellentétekkel játszani. A holland gyártó lenyűgözően bizonyítja, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást. A letisztult tónusok, amelyben a fekete, fehér, meleg szürke és néha a piros szín stílusosan kombinálódik kedves üzenetekkel, szívekkel, pontokkal, csillagokkal vagy csíkokkal. A szeretet a részletekben rejlik, ami egyértelműen tükröződik a kerámia termékeken és az otthoni kiegészítőkön. A Bastion Collections termékei hamar a stílust és a minőséget kedvelő vásárlók kedvencei lesznek.

LI/SOUP BO S 003BL

Adatlap

Méret
magasság: 9 cm, átmérő: 13 cm
Szín
fehér, fekete
Anyag
pocelán