La Finesse Fogantyú  Kék Csillag
  • La Finesse Fogantyú  Kék Csillag
  • La Finesse Fogantyú  Kék Csillag

Bútorfogantyú Porcelán Kék Csillag

1 490,00 Ft

La Finesse Bútorfogantyú Porcelán Kék Csillag - Különleges és egyedi porcelánfogantyúk otthonod régi és megunt bútorainak megújítására!

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Játékos és figyelemfelkeltő - fekete alapon kék csillag díszítéses porcelán fogantyú régi komódok és szekrények modernebbé tételére, felújítására. Tedd vidámmá bútoraid a legköltséghatékonyabb módon - cseréld le a bútorfogantyúkat kiváló minőségű és dekoratív bútorgombokra!

A porcelán gomb átmérője 3,7 cm, ami anyával ellátott csavarra van szerelve, a csavar hossza 4 cm. Csodásan feldíszít bármilyen fiókot vagy szekrényt. Nagyszerű dekoráció, amely új, egyedi jelleget kölcsönöz bútorainak. 

Átmérő::3,7 cm

Anyaga: porcelán, fém

.

A dánok tökéletesen tudják, hogy mi kell az otthonunkba ahhoz, hogy ott jól érezhessük magunkat.  A La Finesse márka csodaszép  otthoni kiegészítőkkel és díszítésekkel kápráztat el. A francia varázs tetten érhető mind a porcelán fogantyúkon, az elegáns bőrfogantyúkon, mind a vintage hangulatú képkereteken. A dán márka humoros feliratú tábláival tökéletes kiegészítői és lezárásai lesznek otthonod berendezésének.

.

LaFinesse5.jpg LF5.jpg LF3.jpg LF2.jpg

kn784

Adatlap

Méret
Átmérő: 3,7 cm
Szín
kék, fekete
Anyag
porcelán, fém