La Finesse Fogantyú Sarah Cement
  • La Finesse Fogantyú Sarah Cement
  • La Finesse Fogantyú Sarah Cement

Bútorfogantyú Porcelán Sarah Cement

1 290,00 Ft

La Finesse Bútorfogantyú Porcelán  Sarah Cement - Különleges és egyedi porcelánfogantyúk otthonod régi és megunt bútorainak megújítására!

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Letisztult és finoman kidolgozott szürke ezüst színű porcelán fogantyú a dán La Finesse gyártótól. 

A porcelán gomb átmérője 4 cm, ami anyával ellátott csavarra van szerelve, a csavar hossza 4,5 cm. Csodásan feldíszít bármilyen fiókot vagy szekrényt. Nagyszerű dekoráció, amely új, egyedi jelleget kölcsönöz bútorainak. 

porcelán fogantyúk minőségi porcelánból készülnek, különleges egyedi kialakítással rendelkeznek. A porcelán fogantyúink otthonod és bútoraid hangulatos díszei lehetnek! Akár kombinálhatod porcelán fogantyúinkat más dekorációs elemekkel, de önmagukban díszként is szépen mutatnak. Legyen szó egy régi komódról, egy kis dobozkáról.

Anyaga: porcelán, fém

Átmérő: 4 cm

.

A dánok tökéletesen tudják, hogy mi kell az otthonunkba ahhoz, hogy ott jól érezhessük magunkat.  A La Finesse márka csodaszép  otthoni kiegészítőkkel és díszítésekkel kápráztat el. A francia varázs tetten érhető mind a porcelán fogantyúkon, az elegáns bőrfogantyúkon, mind a vintage hangulatú képkereteken. A dán márka humoros feliratú tábláival tökéletes kiegészítői és lezárásai lesznek otthonod berendezésének.

.

LaFinesse5.jpg LF5.jpg LF3.jpg LF2.jpg

kn653

Adatlap

Méret
Átmérő: 4 cm
Szín
szürke
Anyag
porcelán, fém