La Finesse Fogantyú Sarah Ezüst
  • La Finesse Fogantyú Sarah Ezüst

Bútorfogantyú Porcelán Sarah Ezüst

1 290,00 Ft

La Finesse Bútorfogantyú Porcelán Sarah Ezüst - Különleges és egyedi porcelánfogantyúk otthonod régi és megunt bútorainak megújítására!

Mennyiség

Letisztult és finoman kidolgozott fehér és ezüst színű porcelán fogantyú a dán La Finesse gyártótól.  A porcelán fogantyúk minőségi porcelánból készülnek, különleges egyedi kialakítással rendelkeznek. A porcelán fogantyúink otthonod és bútoraid hangulatos díszei lehetnek! Akár kombinálhatod porcelán fogantyúinkat más dekorációs elemekkel, de önmagukban díszként is szépen mutatnak. Legyen szó egy régi komódról, egy kis dobozkáról.

Egyszerűen csavard át a bútorgomb menetes rúdját a lyukon keresztül és rögzítsd hátul az anyával. Kombináld a különböző bútorgombokat a bohém hatás eléréséhez! 

Anyaga: porcelán, fém

Átmérő: 4 cm

Menetátmérő: 4mm

.

A dánok tökéletesen tudják, hogy mi kell az otthonunkba ahhoz, hogy ott jól érezhessük magunkat.  A La Finesse márka csodaszép  otthoni kiegészítőkkel és díszítésekkel kápráztat el. A francia varázs tetten érhető mind a porcelán fogantyúkon, az elegáns bőrfogantyúkon, mind a vintage hangulatú képkereteken. A dán márka humoros feliratú tábláival tökéletes kiegészítői és lezárásai lesznek otthonod berendezésének.

.

LaFinesse5.jpg LF5.jpg LF3.jpg LF2.jpg

Kn62

Adatlap

Méret
Átmérő: 4 cm
Szín
fehér, ezüst
Anyag
porcelán, fém