Bútorfogantyú Porcelán menta virágos
  • Bútorfogantyú Porcelán menta virágos
  • Bútorfogantyú Porcelán menta virágos
  • Bútorfogantyú Porcelán menta virágos
  • Bútorfogantyú Porcelán menta virágos

Bútorfogantyú Porcelán menta virágos

1 290,00 Ft

La Finesse Bútorfogantyú Porcelán  menta virágos - Különleges és egyedi porcelánfogantyúk otthonod régi és megunt bútorainak megújítására!

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

menta színű, oldalt virágokkal díszített, kissé lapított gömb alakú bútorfogantyú. A bútorgomb rész porcelán, a fém részek pedig ezüst színűek. A bútorgomb a bútorhoz a mellékelt csavarral és anyával rögzíthető. Tökéletes egy fehér vagy pasztell bútorokkal berendezett lányszobához. Díszként szolgál egy komódhoz, szekrényekhez vagy íróasztalokhoz. A bútorgombok eredeti és egyedi jelleget kölcsönöznek a bútoroknak.

porcelán fogantyúk minőségi porcelánból készülnek, különleges egyedi kialakítással rendelkeznek. A porcelán fogantyúink otthonod és bútoraid hangulatos díszei lehetnek! Akár kombinálhatod porcelán fogantyúinkat más dekorációs elemekkel, de önmagukban díszként is szépen mutatnak. Legyen szó egy régi komódról, egy kis dobozkáról.

Anyaga: porcelán, fém

Átmérő: 4 cm

.

A dánok tökéletesen tudják, hogy mi kell az otthonunkba ahhoz, hogy ott jól érezhessük magunkat.  A La Finesse márka csodaszép  otthoni kiegészítőkkel és díszítésekkel kápráztat el. A francia varázs tetten érhető mind a porcelán fogantyúkon, az elegáns bőrfogantyúkon, mind a vintage hangulatú képkereteken. A dán márka humoros feliratú tábláival tökéletes kiegészítői és lezárásai lesznek otthonod berendezésének.

.

LaFinesse5.jpg LF5.jpg LF3.jpg LF2.jpg

kn1193

Adatlap

Méret
Átmérő: 4 cm
Szín
fehér, menta
Anyag
porcelán, fém