Bútorfogantyú Porcelán Kék Virágmintás
  • Bútorfogantyú Porcelán Kék Virágmintás
  • Bútorfogantyú Porcelán Kék Virágmintás

Bútorfogantyú Porcelán Kék Virágmintás

1 490,00 Ft

La Finesse Bútorfogantyú Porcelán Kék Virágmintás - Elegáns kék alapon fehér apró virágmintás porcelán bútorgomb - bútoraid felújításához!

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Elegáns kék alapon fehér apró virágmintás porcelán bútorgomb a dán La Finesse gyártótól. Kitűnő választás a világos vagy fehér bútorok megújítására. A porcelán gomb átmérője 4 cm, ami anyával ellátott csavarra van szerelve, a csavar hossza 4 cm. Csodásan feldíszít bármilyen fiókot vagy szekrényt. Nagyszerű dekoráció, amely új, egyedi jelleget kölcsönöz bútorainak. 

Anyaga: porcelán

Átmérő: 4 cm

porcelán fogantyúk minőségi porcelánból készülnek, különleges egyedi kialakítással rendelkeznek. A porcelán fogantyúink otthonod és bútoraid hangulatos díszei lehetnek! Akár kombinálhatod porcelán fogantyúinkat más dekorációs elemekkel, de önmagukban díszként is szépen mutatnak. Legyen szó egy régi komódról, egy kis dobozkáról.

.

A dánok tökéletesen tudják, hogy mi kell az otthonunkba ahhoz, hogy ott jól érezhessük magunkat.  A La Finesse márka csodaszép  otthoni kiegészítőkkel és díszítésekkel kápráztat el. A francia varázs tetten érhető mind a porcelán fogantyúkon, az elegáns bőrfogantyúkon, mind a vintage hangulatú képkereteken. A dán márka humoros feliratú tábláival tökéletes kiegészítői és lezárásai lesznek otthonod berendezésének.

.

LaFinesse5.jpg LF5.jpg LF3.jpg LF2.jpg

kn1086

Adatlap

Méret
Átmérő: 4,1 cm
Szín
fehér, kék
Anyag
porcelán, fém