Szállítás és Fizetés

A SKANDI Trend webáruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja az ÁSZF-ben foglalt üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés menetével.
A SKANDI Trend Kft. megtesz mindent Önökért a fizetésben és a kiszállításban is! Kérjük a problémák megelőzése érdekében olvassa el az Általános Szerződési Feltételekben a szállításra és a fizetésre vonatkozó feltételeinket!

.

A Skandi Trend webáruház többféle szállítási lehetőséget kínál a vásárlóknak:
1.DPD Házhozszállítás,
2.DPD csomagpontra szállítás
3. Magyar Posta Házhozszállítás
4. Magyar Posta csomagpontra szállítás
5. Személyes átvétel az üzletben.

.

Mindegyik szállítási opciónál választható fizetési módok: banki átutalás, utánvétes fizetés és azonnali bankkártyás fizetés a Stripe felületen keresztül.

A Skandi Trend 30.000 Ft felett ingyenes szállítási opciót csak a DPD Futárszolgálat által kivitt csomagok esetén tudja biztosítani, a Magyar Posta szállítási opció választásánál ezt a kényelmi szolgáltatást nem tudjuk biztosítani. 

.

A DPD utánvétes csomagok esetében utánvételi díjat számolunk fel. Az utánvételi díj összege csomagonként bruttó 300 Ft. A DPD szállítási díj minden esetben magába foglalja a termékek csomagolási költségét is. (Buborékfólia és három rétegű kartondoboz)

.

A Magyar Posta szállítási költsége esetén a Magyar Posta által meghatározott törékeny kezelés többletszolgáltatási díjat (ami az alapdíj -75%-a) és "MPL beszállítási költség"-et számolunk még fel,  ez - 1872 Ft. A "MPL beszállítási költség" a Postára való kiszállítás díját - benzinköltséget és a Postán való sorbanállás munkaidő arányos költségét fedi.

.

.

.
Fizetési lehetőségek:

.

1. Előre utalás: az 10918001-00000080-27660005 (UniCredit Bank) bankszámlaszámra.
2. Bankkártyás fizetés - gyors, kényelmes és egyszerű a Stripe Szolgáltatón keresztül. 
3. PayPal
4. Utánvéttel való fizetés: A csomagjainkat a DPD Futárszolgálat szállítja. A megrendelés összegét a futárnál kell fizetni. A csomagpontokon kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges. Készpénzt nem fogadnak el a DPD csomagpontokon!

Az utánvét összege csomagonként bruttó 300 Ft - házhozszállítás és csomagpont esetén is. Az utánvét 300 Ft-os összege     a szállítási dijhoz adódik hozzá)
5. Személyes átvétel a boltban: Készpénz és bankkártyás fizetés is lehetséges.

.

Szállítási lehetőségek:

.

1. Házhozszállítás DPD Futárszolgálattal (A szállítás díjai tartalmazzák az ÁFÁ-t)

 A szállítási díjaink: (A szállítás díjai tartalmazzák az ÁFÁ-t).

   A megrendelés végösszege:                           Szállítási díj bankkártyás fizetés                  Szállítási díj

                                                                                és átutalás esetén:                                        utánvét esetén:

.

             30.000 Ft alatt                                             2290 Ft                                                           2590 Ft

.

             30.000 Ft felett                                           Ingyenes                                                            Ingyenes

.

2. DPD Csomagpontos átvétel

A megrendelés végösszege:                   Bankkártyás fizetés , átutalás esetén                       Utánvét esetén

                                                                                                                  

30.000 Ft alatt                                             1790 Ft                                                               Nincsen utánvétes lehetőség!

.

30.000 Ft felett                                           Ingyenes                                                            Ingyenes

.                   

.

3. Személyes átvétel a Skandi Trend budaörsi üzletében - INGYENES

     

.

.

4.. Házhozszállítás Magyar Posta Futárszolgálattal (A szállítás díjai tartalmazzák az ÁFÁ-t)

 A szállítási díjaink: (A szállítás díjai tartalmazzák az ÁFÁ-t).

Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig 5490 Ft 
(1990 Ft/db + 75% törékeny kezelés többletszolgáltatás + "MPL beszállítási költség"  – 1990 Ft + 1490 Ft + 1872 Ft)

Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig 7190 Ft
(2990 Ft/db + 75% törékeny kezelés többletszolgáltatás + "MPL beszállítási költség" – 2990 Ft + 2240 Ft + 1872 Ft)

Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig 12.390 Ft
(5990 Ft/db + 75% törékeny kezelés többletszolgáltatás + "MPL beszállítási költség" – 5990 Ft + 4490 Ft + 1872  Ft)

.

A Magyar Posta a csomagok szállításánál a porcelán, kerámia és üveg termékek miatt a Skandi Trend csomagjainál 75% törékeny kezelés többletszolgáltatást számol fel - ami minden esetben a szállítási alapdíjon felül értendő. A Magyar Posta szállítási költségéhez hozzáadódik még a "MPL beszállítási költség" - ami a Magyar Posta a Skandi Trend telephelyre való kiszállítási költségét foglalja magába. 

FONTOS! A Magyar Posta által szállított csomagokra a többletszolgáltatási költségek miatt nem tudunk 30.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítást biztosítani.

.

5. Magyar Posta Csomagpont vagy Magyar Postára való kiszállítás 

Posta Pontra vagy postára kézbesítve3590 Ft
(990 Ft/db + 75% törékeny kezelés többletszolgáltatás + "MPL beszállítási költség"  990 Ft + 740 Ft + 1872 Ft)

.

.

.

További információk a szállításról:

.

1. DPD Futárszolgálat

 • A házhozszállítást a  DPD Futárszolgálat biztosítja. A szállítást max. 30 kg-ig vállalják a cégek.
 • A DPD házhozszállítás kiválasztása esetén lehetőség van bankkártyás fizetés, banki átutalás és utánvétes fizetés kiválasztására is.
 • Az utánvétes csomagok esetében a Skandi Trend 2023. február 1-től utánvételi díjat számol fel. Az utánvételi díj összege csomagonként bruttó 300 Ft. Ez az összeg a szállítási díjban jelenik majd meg.

 • A DPD csomagpontok kiválasztása a weboldalon ideiglenesen a DPD csomagpont linkjén keresztül történik. Az itt kiválasztott átvételi pontot a rendelés folyamatába üzenetbe megírva kell elküldeni. A csomagpont applikáció lefejlesztése folyamatban van, amivel közvetlenül lehet majd bejelölni a kért átvételi pontot.
  DPD csomagpont kereső linkje: https://www.dpd.com/hu/hu/pickup-csomagpont/csomagpont-kereso/
  A DPD csomagpontokon átvételt csak bankkártyás és átutalásos rendelés esetén lehet választani. Utánvétes csomagokat nem küldünk DPD  csomagpontra!

 • A DPD csomagpontokon 5 nap áll rendelkezésre a csomag átvételére. A rendelők az előző napon e-mail levélben kapják meg a csomagpontra való kiszállításról az információkat. A DPD Alza boxokban csak 2 napig van lehetőség a csomagok átvételére! 
 • Postafiók címekre árut nem szállítunk! 
 • A DPD Futárszolgálat az át nem vett csomagot, a következő napon még egy alkalommal megpróbálja kivinni és átadni a címzettnek.
 • A második sikertelen kézbesítés után a csomag visszaérkezik a webáruházba. 
 • A webáruházunkba visszaérkezett csomagokat második alkalommal a csomag- és  a szállítási költség kiegyenlítése után tudjuk ismételten kiküldeni. 
 • Az át nem vett csomagok a Skandi Trend webáruházban a rendeléstől számított 1 hónapig még személyesen átvehetőek. 

.

.

2. Magyar Posta szállítás

Magyar Posta szállítási költsége esetén a Magyar Posta által meghatározott törékeny kezelés többletszolgáltatási díjat (ami az alapdíj -75%-a) és "MPL beszállítási költség"-et számolunk még fel,  ez - 1872 Ft. A "MPL beszállítási költség" a Magyar Posta a Skandi Trend telephelyre való kiszállítási költségét foglalja magába. 

Magyar Posta Csomagboxba a Skandi Trend webáruház a csomagok nagyobb mérete miatt nem tud csomagot szállítani.

A Magyar Posta által szállított csomagokra a többletszolgáltatási költségek miatt nem tudunk 30.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítást biztosítani.

 

3. Személyes átvétel

Előre egyeztetés után a Skandi Trend üzletében személyes átvételre is van lehetőség! Miután a csomag elkészült és személyesen átvehető, küldünk Neked egy email-t vagy telefonon értesítünk. Az átvételt megerősítő email-t követően 14 munkanap áll rendelkezésre a csomag átvételére! A 14 munkanap leteltével a rendelést töröljük! A Skandi Trend üzletben készpénz és bankkártyás fizetés is lehetséges! (ebben az estben nincs szállítási díj) 

Skandi Trend üzlet 

 Budaörs, Hegyalja u. 16.

Nyitvatartás:

Hétfő: zárva

Kedd: 10.00-15.30 óra

Szerda: 10.00-15.30 óra

Csütörtök: 10.00-15.30 óra

Péntek: zárva

Szombat: 10.00-13.00 óra

.

Telefon:0670/5116631

.

Kedvezményes kód

A regisztráció során kapott kedvezménykódot ill. más promóciós kódokat a webshopon történő vásárlási folyamatban -  a "kosárban" tudja azt érvényesíteni. A kódot más formában nem áll módunkban elfogadni.

Kód felhasználása: írja a kódot a " promóciós kód megadása" ablakba, majd kattintson a " promóciós kód megadása" gombra. A kedvezményt a rendszerünk automatikusan levonja a fizetendő végösszegből. A regisztráció során kapott kedvezménykódok csak egyetlen egyszer, az első vásárlásnál érvényesíthetőek! A kedvezményt akciós termékek vásárlása esetén is levonja a rendszer!  A további információkért érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben!