[vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

.

Szállítás és Fizetés

A SKANDI Trend webáruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja az ÁSZF-ben foglalt üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés menetével.
A SKANDI Trend Kft. megtesz mindent Önökért a fizetésben és a kiszállításban is! Kérjük a problémák megelőzése érdekében olvassa el az Általános Szerződési Feltételekben a szállításra és a fizetésre vonatkozó feltételeinket!


Fizetési lehetőségek:

1. Előre utalás: 10918001-00000080-27660005 (UniCredit Bank) számlaszámra. 2. Bankkártyás fizetés,  3. PayPal 4. Utánvéttel való fizetés: A csomagjainkat a DPD Futárszolgálat szállítja. A megrendelés összegét a futárnál kell fizetni. 5. Személyes átvétel a boltban: Készpénz és bankkártyás fizetés is lehetséges.

.

.

Szállítási lehetőségek:

.

1. Házhozszállítás a DPD Futárszolgálattal

.

A szállítási díjaink: (A szállítás díjai tartalmazzák az ÁFÁ-t)

Vásárlási érték (Ft): Szállítási díj (Ft):

1 - 19.999 Ft-ig                  1490 Ft
20.000 Ft-tól                       ingyenes

.

Amennyiben a megrendelés összege meghaladja a 20 000 forintot, abban az esetben a SKANDI Trend Kft. átvállalja a szállítási költséget!

.

A szállítási díj magába foglalja a termékek csomagolási költségét is. (Buborékfólia és három rétegű kartondoboz)A termékek szállítását a DPD Futárszolgálat biztosítja. A szállítást max. 30 kg-ig vállalják a cégek.

Postafiók címekre árut nem szállítunk! 

A DPD Futárszolgálat az át nem vett csomagot, a következő napon még egy alkalommal megpróbálja kivinni és átadni a címzettnek.

A második sikertelen kézbesítés után a csomag visszaérkezik a webáruházba. 

A  webáruházunkba visszaérkezett csomagokat második alkalommal a csomag- és  a szállítási költség kiegyenlítése után tudjuk ismételten kiküldeni. 

Az át nem vett csomagok a Skandi Trend webáruházban a rendeléstől számított 1 hónapig még személyesen átvehetőek. 


2. Személyes átvétel

Előre egyeztetés után a Skandi Trend üzletében személyes átvételre is van lehetőség! Miután a csomag elkészült és személyesen átvehető, küldünk Önnek egy email-t. Az átvételt megerősítő email-t követően 10 munkanap áll rendelkezésre a csomag átvételére! A 10 munkanap leteltével a rendelést töröljük! A Skandi Trend üzletben készpénz és bankkártyás fizetés is lehetséges! (ebben az estben nincs szállítási díj) 

Személyes átvétel:

Skandi Trend üzlet címe: Budaörs, Hegyalja u. 16. Nyitvatartás: Hétfő: zárva Kedd: 10.00-15.30 óra Szerda: 10.00-15.30 óra Csütörtök: 10.00-15.30 óra Péntek: zárva Szombat: 10.00-13.00 óra ( Nyáron június 15-től szombatonként ZÁRVA tartunk) Vasárnap: zárva  A hét többi napján (hétfő,péntek) telefonos egyeztetés szükséges!!! Telefon:0670/5116631

.

Kedvezményes kód

Aki kedvezményes kódban részesül, az a webshopon történő fizetésnél a "kosárban" tudja azt felhasználni. A kódot más formában nem áll módunkban elfogadni. Kód felhasználása: írja a kódot a "kód megadása" ablakba, majd kattintson a "kód megadása" gombra. A kedvezményt a rendszerünk automatikusan levonja a fizetendő végösszegből. A további információkért érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben!