Skandi Trend - Egyedi stílus a lakberendezésben!

. A Skandi Trend a szép, igényes és kiváló minőségű skandináv lakberendezési kiegészítők iránti szeretetből született. Célunk, hogy felkutassuk és elhozzuk Magyarországra a skandináv lakberendezés legjavát.

.

Kínálatunkban hagyományos dán márkák termékeit kínáljuk, amellyel könnyedén belecsöppenhet bárki az egyedi skandináv lakberendezés hangulatába. Ezek között a termékek között megtalálható a romantikus stílusú, különleges és egyedülálló mintával tervezett porcelán és textil termékeiről híres GREENGATE, a vintage stílussal a vidéki otthon hangulatát megidéző IB LAURSEN,  a klasszikus skandináv stílust a francia barokkal ötvöző BLOOMINGVILLE,  a modern és minimalista stílusirányzathoz húzó HOUSE DOCTOR és a rusztikus stílusú, provance hangulatát idéző LA FINESSE gyártó termékeit. Kínálatunkban ezenkívül megtalálható még Susan Lordi amerikai művésznő által készített - Európában is rendkívül népszerű - WILLOW TREE szobrok, a híres dán meseillusztrátor által megálmodott MAILEG textil játékfigurák és a Velence melletti Muránóban készülő - egyedi MURÁNÓI ÜVEGÉKSZEREK. További termékeket talál még webáruházunkban más stílusos és elegáns skandináv design gyártóktól:  a Hübsch, Nordal, Nicolas Vahe, Little Lovely Company illetve erdélyi gyártóktól Delikates Acessories.

.

Webáruházunk jelenleg  közel 2000 féle terméket kínál a lakberendezés szerelmeseinek.

A kiváló tervezőkkel és gyártókkal dolgozó cégek megbízható, minőségi és az aktuális trendeket követő kínálata garantáltan egyedi stílust teremt nemcsak az itthoni lakberendezésben, de a vásárlóink otthonában is!

.

A Skandi Trend cég még 2011-ben webáruházként kezdte pályafutását. 2015-ben megnyitottuk első boltunkat Budaörs központjában, amit 2018 nyarán Budaörs legszebb részére a Odvashegyre költöztettük. Jelenleg is itt vagyunk elérhetőek a hét négy napján egy varázslatos bemutató házban.

.

A céget főmunkaidőben ketten képviseljük – háttérben a férjek közreműködésével. Zsófi a termékek felkutatásáért és kiválasztásáért, valamint a bolt folyamatos topon tartásáért, a webes rendelésekért felel. Zsófi Bálintja besegít nekünk a nemzetközi kommunikációba. Orsi a webes felületeket és a marketinget koordinálja, férje Sanyi a SEO-zásba segít be. Mi csajok – akik amellett, hogy tökéletesen kiegészítjük egymást a munkában – a Skandi Trend mellett még kis családunk mindennapjait is egyengetjük. Ketten összesen 5 gyereket és 1-1 férjet terelgetünk mindennapjaink során…

.

.