Bastion Collections - új gyártó a Skandi Trend webáruházban

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnjaival szíven találja az északi stílus kedvelőit.

.

A gyártó hatalmas szeretettől inspirált stílusával, a termékeken található apró pici különlegességekkel – mint egy apró szívecske, egy szeretetteli mondat – „Beautiful day” szezonról szezonra elkápráztatja a márka rajongóit…  Az alapkoncepció azonban stabil  – illeszkedve a „Mix and Match” szellemiségéhez a holland Bastion Collections is ügyel arra, hogy a régebbi kollekciós darabjai mindig gond nélkül kombinálhatóak legyenek a legújabb szezonális darabokkal. A régi és az új időtlen összjátéka hozza létre a BC tökéletes szellemiségét.

A Bastion Collections szeret az ellentétekkel játszani. A holland gyártó lenyűgözően bizonyítja, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást. A letisztult tónusok, amelyben a fekete, fehér, meleg szürke és néha a piros szín stílusosan kombinálódik kedves üzenetekkel, szívekkel, pontokkal, csillagokkal vagy csíkokkal. A szeretet a részletekben rejlik, ami egyértelműen tükröződik a kerámia termékeken és az otthoni kiegészítőkön.

 elérhetőek a Skandi Trend webáruházban!

.

Porcelán teásbögrék, kávésbögrék, espresso bögrék. Porcelán leveses és müzlis tálak, kancsók, stílusos vajtartók, és különleges konyhai kiegészítők.

A Bastion Collections kínálatát a forgalom függvényében a jövőben bővíteni fogjuk.

Ha tetszenek a termékek írd meg nekünk mire lenne szükséged! Email cím: skandi@skanditrend.hu

.

A Bastion Collections termékei már elérhetőek a Skandi Trend webáruházban!

Termékajánlatok a Bastion Collections kínálatából: