A skandináv nyár izgalmas pillanatai

Mint minden évben, idén tavasszal és nyáron is számíthatunk a GreenGate varázslatos kollekciójára.

A márka idén is hű maradt önmagához, és a jellegzetes virágmintákkal örvendeztet meg minket - friss és vidám színekben, amelyek maximálisan boldoggá tesznek minket. Elragadó, hogy a GreenGate-nek minden évben sikerül újra feltalálnia magát, és elvarázsolni minket edényekkel, textíliákkal, konyhai és otthoni kiegészítőkkel.

Terítsd meg a húsvéti asztalt, díszíts a tavaszi hangulat megteremtéséért, és indulj tökéletesen felszerelkezve a nyárba! Online webáruházunkban felfedezheted a GreenGate 2023-as tavaszi/nyári kollekciójának új kedvenceit: Alma, Elina, Karolina, Kristel és még sok más kollekciót! A népszerű Alice kollekció is új termékekkel és színekkel bővült: mindenekelőtt a "cool mint" - menta színnel, ami a hűvös nyári szellő hangulatát idézi meg a forró nyári napokon. Fehér homokos tengerpartokról álmodunk tőle, miközben a tenger morajlik és a pálmafák susognak a szélben….

Alma & Edie Kollekció

.

A GreenGate kollekció legújabb tagja egy bájos és romantikus dizájn, amelyet a skandináv nyár szépsége ihletett. A kollekció lágy pasztell árnyalatokkal bűvöl el fehér és halványkék alapon, amelyeket élénk színekben pompázó friss csíkok és grafikus minták egészítenek ki. Ezeknek az részleteknek a kombinációja finom és légies hangulatot teremt, amely tökéletes illik a nyári időszakhoz.

A kollekció egyik legfigyelemfelkeltőbb színe az 1950-es évek rúzsainak rózsaszínjét idézi meg – amit a tervezők idén mentazölddel és vidám citromsárgával kombináltak. Ez az egyedi színkombináció egyszerre játékos és kifinomult. A nyár lényegét a maga teljes pompájában ragadja meg. A romantikus virágok a design középpontjában állnak, egyszerre elegánsak és bájosak - igazi GreenGate klasszikussá teszik a kollekció minden darabját.

Az Alma kollekció darabjai tulajdonképpen egy csipetnyi romantikát és frissességet visznek minden otthonba. Az elragadó porcelán bögréktől a kancsókon át a hangulatos ágytakarókig és párnákig a kollekció mindenki számára tartogat valami izgalmas elemet. 

Elina & Leona Kollekció

.

Az Elina kollekciót a természet sokszínűsége inspirálta. A kollekció merész mégis finomra hangolt elemei harmonikus egyensúlyt teremtenek a dizájnban. A minták a vadvirágok merész színeit és formáit kombinálják fehér és halványrózsaszín alappal. A kollekció a vidéki stílus egyik elragadó megtestesítője.

A kollekció olyan termékeket kínál, amelyek az élet egyszerű örömeire emlékeztetnek. A merész és élénk színek izgalmas és hívogató hangulatot teremtenek, míg a lágy és finom elemek a kényelem és a melegség érzetét keltik. A kollekció az elegáns és praktikus bögréktől és tányéroktól kezdve a kényelmes párnákig és textíliákig az otthon minden területére kínál valamit csodálatosat.

A bögrék tökéletesek egy meleg tea vagy kávé elfogyasztásához, míg a tányérok tökéletesen alkalmasak a kedvenc ételek tálalására. A párnák és a textíliák hangulatos és barátságos hangulatot kölcsönöznek nappalinak vagy hálószobának - egy csipetnyi kényelmet és melegséget kölcsönözve e helyiségeknek.

Karolina, Sybille & Elva Kollekció

.

A Karolina kollekció a svéd Skærgården szigetvilág vad szépsége előtt tiszteleg, amelyet a nyárközép varázsa és romantikája ihletett. A kollekció a vidéki élet egyszerűségét testesíti meg, amelyet az északi erdők színes és változatos növényvilága inspirált.

A Karolina kollekció hat mintából áll: A Fiola kollekció darabjait vadvirágos indák ölelik körbe, amelyek elragadó romantikus megjelenést teremtenek. Az Ailia kollekció dizájna gyönyörű virágcsokrokkal csábít, vad és vibráló megjelenést teremtve, amely megadja a hangulatot a balzsamos nyári éjszakákhoz. A Gaya kollekció grafikus elemeket és finom rajzolatú virágokat tartalmaz fehér alapon, ötvözve a modern kifinomultságot a nosztalgikus bájjal. Az Evelina dizájnja időtlen csíkokat tartalmaz élénk, vidám színekben - csipetnyi vidámsággal és élénkséggel megtörve a  romantikus hangsúlyt. Az Elva kollekció elegáns paisley mintákat tartalmaz élénk színekben, amelyeket a skandináv nyár gazdag növényvilága ihletett. A Sybille kollekció vizuálisan változatos grafikai dizájnja pasztellszínekkel kombinál, amelyeket a nyári virágok és a nyár édessége inspirált.

Kristel & Helen Kollekció

.

A Kristel kollekció a tengerparti nyári napok esszenciáját örökíti meg. A kollekció vad és változatos virágokat tartalmaz ízléses színösszeállításban, amelyeket a tenger nyugodt szépsége ihletett. Akár nyári kerti partit, akár egy tengerparti pikniket tervezel - a Kristel kollekció tökéletes választás. A Resa kollekció dizájnja a tengerparti dűnék és a skandináv nyári éjszakák grafikus ábrázolását idézi meg. A Helen kollekció egy klasszikus csíkos mintázat, ami egy csipetnyi időtlen kifinomultságot kölcsönöz otthonodnak. A Linea kollekció dizájnját a kék skandináv nyári égbolt és a fehér homokos strandok ihlették, a grafikus virágok pedig a nyugalom és a harmónia érzését közvetítik.

A kollekció a finom bögréktől és kancsókon át az elegáns ágytakarókig és párnákig mindenki számára nyújt valami szépet. A kollekció lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vidd a tengerparti hangulat egy darabját.

EVERYDAY - Alice kollekció - Cool mint

.

Termékajánlatok a GreenGate 2023 Tavaszi-nyári kollekciójából: