Őszi lakástrendek 2023-ban

Eljön az idő, amikor már nem sütkérezhetünk naphosszat a melengető napsugarakban. Ellenkezőleg – egyre nagyobb a kísértésünk arra, hogy beburkolózzunk egy meleg takaróba a kedvenc könyvünkkel és egy forró teával. Nyugodj meg, élvezd a hűvösebb levegőt és várd türelmetlenül, míg lehull az első levél a fáról. Itt az ősz és mi átnéztük a skandináv beszállítók katalógusait, hogy ihletet adjunk az idei őszi és téli trendekhez. Dőlj hátra és inspirálódj!

AZ ŐSZ SZÍNEI

A skandináv belső terekben ebben a szezonban az őszi bogyók, a száradó levelek és az éjszakai égbolt színe dominálnak majd. Ne félj az őszi színektől, csempéssz be egy merészebb kiegészítőt otthonodba az őszi hangulat megteremtéséért. Bevállalósak kombinálhatják is a sok inspriáló színt! Az olyan színek, mint az okkera lila- vagy a sötétkék tökéletesen harmonizálnak egymással.

OKKER

Az ősz kedvenc színe évek óta az okker. Az okkernek az az árnyalata, ahogyan azt a természetben látjuk. A lehullott levelek, a tökmezők, horizontja. Minden megsárgul és sötétebb tónusokat vesz fel. Kényeztesd magad egy darabka természettel otthon, és használj  okker színű kiegészítőket, amelyek az egész belső teret meleg és meghitt hangulattal töltik meg . Olyannal, amilyennel szívesen körülvesszük magunkat ősszel.

BOR LILA ÉS PADLIZSÁN

Egy másik trendi színpaletta ősszel a lilás árnyalatokat öleli fel. Az érett füge, szeder, padlizsán és vörösbor színe nyáron és ősszel is nagyon népszerű. Megtalálható párnán, dekorációkon és edényeken is. Csakúgy, mint az okker szín, ez a szín is hangulatosabbá teheti a teret, és felkészítheti a hidegebb időjárásra, amikor a munkától elfáradva szeretnénk bekuckózni és élvezni egy pohár vörösbort.

SÖTÉTKÉK ÉS SZÜRKE

Viharkék, hystorical blue, kobalt kék megbolondítva egy kis szürke árnyalattal. Csempészd be  az őszi szezonba a sötétkék különböző árnyalatait is. A sötétkék szín tökéletesen kiegészíti mind a skandináv, mind a romantikusabb belső tereket, így minden látogatót biztosan lenyűgözöl majd vele. Érzéki, titokzatos, és első látásra beleszeretsz bármilyen kiegészítőbe, amelyet ebben az árnyalatban választasz. Javasoljuk például a párnákat, teáskannát, bögréket vagy egy meleg takarót. Az őszi melegség hangulatát a kék és szürke kombinálásával tudod legjobban előcsalogatni. 

A MINTÁZAT, AMI AZ ŐSZT URALJA

A 2023 második felének fő trendje a kockás minta és a romantikus szívmintázat, amit főleg textíliákon találsz majd meg.  A kocás minta, ami hosszú évek után visszatért a színre és idén hihetetlenül divatos. Minőségi anyagokkal és színekkel kombinálva gyönyörű kiegészítője lesz a belső tereknek. Az utóbbi időben egyre népszerűbb az egyszerű vonalvezetésű dizájn. Az alapjában semleges szín használata, egy minimál, pici mintával, egy jellegzetes textúra használatával.

TERMÉSZETES ANYAGOK

Az ősz színeit legjobban a természetes fa anyagokkal tudjuk kombinálni. A dán Ib laursen újrahasznosított fából készült UNIQUE kollekciójának bármely fa tárolója, de az akácfa kiegészítők és a juta ill. fűzfavesszőből készült termékek is rendkívül jól kiemelik az ősz bársonyosan meleg hangulati mozzanatait.

Köszöntsd hát tárt karokkal az őszt és pezsdítsd fel otthonodat néhány új kiegészítővel, amely télig boldoggá tesz!

Termékajánlatok