Dekorszalag Wood Paula dark grey 5méter
  • Dekorszalag Wood Paula dark grey 5méter

Dekorszalag Wood Paula dark grey 5méter

2 990,00 Ft

GreenGate  Dekorszalag Paula dark grey 5méter - Fekete pöttymintás dekorszalag ajándékcsomagoláshoz és DIY kézműveskedéshez.

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Díszítsd fel ajándékod, vagy virágcsokrod. Dekorációnak üveg vázádat kösd körbe ezzel a csodás sötétszürke pöttyös  Green Gate dekorszalaggal és rögtön romantikát varázsoltál lakásodba. A dekorszalagot egy faorsóra tekerve szállítjuk.  Varráshoz válassz hozzá megfelelő méterárut. DIY kézműves termékekhez is ajánljuk. 

Méret:

Hossza: 5 méter

Szélessége: 1 cm

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

GG2.jpg GG3.jpg GG4.jpg GG.jpg

COTRIB10PAU8806

Adatlap

Méret
Hossza: 5 méterSzélessége: 1 cm
Szín
sötétszürke pöttyös
Anyag
100 % pamut