• -70%
Bevásárló táska Paisley
  • Bevásárló táska Paisley
  • Bevásárló táska Paisley

Bevásárlótáska Paisley

2 590,00 Ft
777,00 Ft - 70% kedvezménnyel

Ib Laursen  Bevásárló táska Paisley - Virág- és Paisley mintás pamut bevásárlótáska krém színben.

Mennyiség
Out-of-Stock

Régi indiai szári minta alapján készült krém alapon virág- és paisley mintával díszített pamut bevásárlótáska. Praktikus, kicsire összehajtható táska, ami mindig kéznél van, egy kicsi női táskába is elfér, hogy bármikor elővehesd, ha szükséged lenne rá. A táskába A/5-es méretű dolgok férnek el.

Méret: szélessége: 34 cm, hossza: 36 cm

Anyaga: 100% pamut

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

IbLaurse3n.jpg IbLaursen2.jpg IbLaursen.jpg Ib5.jpg

1936-01

Adatlap

Méret
35 cm x 36 cm
Szín
krém, sárga, zöld, barna
Anyag
100 % pamut