• -40%
Bevásárlótáska Laura christmas white
  • Bevásárlótáska Laura christmas white

Bevásárlótáska Laura christmas white

2 990,00 Ft
1 794,00 Ft - 40% kedvezménnyel

GreenGate Bevásárlótáska Laura christmas white  - Ünnepi hangulatú, karácsonyi motívummal díszített textil bevásárlótáska.

Mennyiség

Készülődés az ünnepekre! Hangolódj rá az ünnepi időszakra ezzel a csodaszép, karácsonyi motívumokkal díszített bevásárlótáskával! A pasztell színekben pompázó, praktikus textil táska nagy kedvenc lesz az ünnepi bevásárlások alkalmával!

A GreenGate Laura christmas white pamut bevásárlótáska egy praktikus, kicsire összehajtható, strapabíró dekoratív táska. A mindennapok hű társa. Kicsire összehajtva elfér minden női táskában. Ideális kisebb bevásárlásokhoz. Anyukáknak az ovis cuccok tárolására. Irodába dolgozóknak mappák, iratanyagok hazavitelére. Mosógépben mosható. Szín-és méret tartó. A/4-es mappák férnek el benne.

Anyaga: 100% pamut

Méret: 45×34 cm

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Gg2.jpg GG3.jpg GG4.jpg GG.jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

PROBAGCLCH0112

Adatlap

Méret
45×34 cm
Szín
pasztell rózsaszín, kék, zöld, piros
Anyag
100 % pamut