• -50%
Összehajtható bevásárlótáska Xenia white
  • Összehajtható bevásárlótáska Xenia white

Bevásárlótáska Xenia white

2 990,00 Ft
1 495,00 Ft - 50% kedvezménnyel

GreenGate Összehajtható bevásárlótáska Xenia white  - Romantikus stílusú, fehér alapon virágmotívummal díszített poliészter bevásárlótáska.

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Ez a GreenGate által tervezett varázslatos poliészter bevásárlótáska apróra összehajtható, és bármilyen kézitáskában elfér. Amikor szükség van rá, egy szempillantás alatt kibonthatod és már pakolhatod is bele a napi bevásárlásod termékeit. Strapabíró, könnyen tisztítható és vidám, rózsaszín virágmintás dizájnja pedig egyszerűen imádnivaló. 

Méret: 65 x 42 cm

Anyaga: Poliészter

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Gg2.jpg GG3.jpg GG4.jpg GG.jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

POLFOBXEN0106

Adatlap

Méret
65 x 42 cm
Szín
rózsaszín, fehér
Anyag
poliészter