• -40%
Bevásárlótáska GreenGate white
  • Bevásárlótáska GreenGate white
  • Bevásárlótáska GreenGate white

Bevásárlótáska GreenGate white

2 990,00 Ft
1 794,00 Ft - 40% kedvezménnyel

GreenGate Bevásárlótáska GreenGate white - Romantikus stílusú a Greengate cég épületét mintázó textil bevásárló táska 100% pamutból. Kicsire összehajtható és a táskába rakható. Környezetbarát, zero west termék!

Mennyiség

A GreenGate pamutból készült táskája stílusos és környezetbarát megoldás a mindennapi életben. A tágas mérete bőséges helyet biztosít a legszükségesebb dolgoknak, így tökéletes a bevásárláshoz, utazáshoz vagy ügyintézéshez. A GreenGate cég székhelyének egyedi nyomtata díszíti a táskát – ami csodásan megragadja a márka lényegét, ötvözve a funkcionalitást a személyes hangulattal.

Anyag: 100% pamut, OEKO-TEX

Magasság. 45 cm

Szélesség: 34 cm

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

PROBAGCGGL0112

Adatlap

Méret
34 cm x 45 cm
Szín
menta
Anyag
100 % pamut