Bevásárlótáska Josefina Summer white
  • Bevásárlótáska Josefina Summer white

Bevásárlótáska Josefina Summer white

2 990,00 Ft

GreenGate Bevásárlótáska Josefina Summer white   - Romantikus stílusú bevásárló táska. Legyen egyedi stílusod a bevásárlás közben is!

OEKO-TEX® tanúsítvány

Mennyiség

Pamuttáskából sosem lehet elég! Praktikusak, kicsire összehajthatóak, könnyűek és környezetbarátok. A GreenGate nyári grafikával díszített táskája feldobja bármelyik kirándulást a termelői piacra vagy a vízpartra a barátokkal. Egyszóval a pamuttáska egy sokoldalú kiegészítő, ami mindig készen áll, hogy segítséget nyújtson számodra.

A pamut táska ideális kisebb bevásárlásokhoz. Anyukáknak az ovis cuccok tárolására. Irodába dolgozóknak mappák, iratanyagok hazavitelére. Mosógépben mosható. Szín-és méret tartó. A/4-es mappák férnek el benne.a vagy a vízpartra a barátokkal. Egyszóval a pamuttáska egy sokoldalú kiegészítő, ami mindig készen áll, hogy segítséget nyújtson számodra.

Fedezd fel a a dán GreenGate márka romantikus nyomatait és a gyönyörű mintáit. Az egyes darabokba hamar beleszeretsz, az élénk színek pedig az év 365 napján boldoggá tesznek.

Méretek: magasság: 45 cm, szélesség: 34 cm

Anyaga: pamut, 40 °C-on mosható

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

PROBAGCJSS0112

Adatlap

Méret
45×34 cm
Szín
kék, rózsaszín, zöld, sárga
Anyag
100 % pamut