32mm  Frozen
  • 32mm  Frozen
  • 32mm  Frozen
  • 32mm  Frozen
  • 32mm  Frozen

32mm Frozen

12 990,00 Ft

Muránói üvegékszer 32mm  Frozen - Ezüstkeretbe foglalt Millefiori virágmintákat megjelenítő üvegmedálok egyenesen Olaszországból!

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Muránói üvegékszer 32mm  Frozen

A zuzmarás reggelek csendes és érzelemmel teli hangulata bontakozik ki ebben a varázslatos Muránói üvegmedálban...

Millefiori jelentése ezer virág, a muránói üvegmesterek specialitása. Gyakorlott olasz üvegmesterek készítik ezeket a színes üveggyöngyöket. A különböző színű üvegszálakat és üvegrudacskákat feldarabolják, majd egymás mellé helyezik és kemencébe teszik. A hő hatására az üvegdarabkák egymásba olvadnak és kinyílnak a virágok, üvegmozaikok.

A nálunk kapható medálok ezüst keretbe vannak foglalva. Minden medálhoz eredetiségi tanúsítvány jár! Ezenkívül dísztokot és bőrláncot adunk ajándékba minden medál mellé! 

A medálok egyenesen Olaszországból, Muránóból érkeznek!

Méret: 32 mm

.

Az egyedi szín- és formavilágot felvonultató ezüst keretbe foglalt üvegmedálok egy évszázadok óta ismert és népszerű technika alkalmazásával készülnek. A Millefiori – ezer virág technika a Muránói üvegmesterek specialitása. Ezeket a csodás üveggyöngyöket gyakorlott üvegmesterek készítik.A különböző színű üvegszálakat, üveg rudakat feldarabolják, egymás mellé helyezik, majd kemencébe teszik. A hő hatására az üvegdarabkák egymásba olvadnak és kinyílnak a virágok, üvegmozaik. Nincs két egyforma darab. Minden medál egyedi és megismételhetetlen! Tökéletes ajándék minden alkalomra. Elegáns és stílusos kiegészítője a ruhatárnak! .

.

Muranoi1.jpg Muranoi3.jpg Muranoi4.jpg Muranoi2.jpg

mur1027

Adatlap

Méret
32 mm
Szín
kék, fehér, sárga
Anyag
üveg, ezüst


Ez még talán érdekelhet