36mm Flowering
  • 36mm Flowering
  • 36mm Flowering
  • 36mm Flowering
  • 36mm Flowering

36mm Flowering

14 990,00 Ft

Muránói üvegékszer 36mm Flowering - Ezüstkeretbe foglalt Millefiori virágmintákat megjelenítő üvegmedálok egyenesen Olaszországból!

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Muránói üvegékszer 36mm Flowering

A virágos mező illatozó esszenciája...ezernyi színnel és ezernyi izgalmas pillanattal. A 36 mm átmérőjű Muránói üvegmedál vizuális képét a fekete, a piros, sárga és fehér szín kombinációja határozza meg.

Millefiori jelentése ezer virág, a muránói üvegmesterek specialitása. Gyakorlott olasz üvegmesterek készítik ezeket a színes üveggyöngyöket. A különböző színű üvegszálakat és üvegrudacskákat feldarabolják, majd egymás mellé helyezik és kemencébe teszik. A hő hatására az üvegdarabkák egymásba olvadnak és kinyílnak a virágok, üvegmozaikok.

A nálunk kapható medálok ezüst keretbe vannak foglalva. Minden medálhoz eredetiségi tanúsítvány jár! Ezenkívül dísztokot és bőrláncot adunk ajándékba minden medál mellé! 

A medálok egyenesen Olaszországból, Muránóból érkeznek!

Méret: 36 mm

.

Az egyedi szín- és formavilágot felvonultató ezüst keretbe foglalt üvegmedálok egy évszázadok óta ismert és népszerű technika alkalmazásával készülnek. A Millefiori – ezer virág technika a Muránói üvegmesterek specialitása. Ezeket a csodás üveggyöngyöket gyakorlott üvegmesterek készítik.A különböző színű üvegszálakat, üveg rudakat feldarabolják, egymás mellé helyezik, majd kemencébe teszik. A hő hatására az üvegdarabkák egymásba olvadnak és kinyílnak a virágok, üvegmozaik. Nincs két egyforma darab. Minden medál egyedi és megismételhetetlen! Tökéletes ajándék minden alkalomra. Elegáns és stílusos kiegészítője a ruhatárnak! .

.

Muranoi1.jpg Muranoi3.jpg Muranoi4.jpg Muranoi2.jpg

mur2022

Adatlap

Méret
36mm
Szín
fekete, fehér, sárga, piros, zöld, fehér
Anyag
üveg, ezüst


Ez még talán érdekelhet