Fém ételtároló doboz kutyának  2,2 l

13 990,00 Ft

Ib laursen Fém ételtároló doboz kutyának  2,2 l - Stílusos fém ételtároló doboz kutyakaja tárolására.

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Mondj búcsút a csúnya csomagolásnak és tárold a négylábú kedvenced kutyakajáját az Ib Laursen stílusos fém ételtároló dobozába.

A fémdoboz fehér árnyalatú, amelyet az elején egy vékony fekete vonallal rajzolt, imádnivaló kutyamotívum egészít ki. A doboz lekerekített sarkokkal  és egyenes oldalakkal rendelkezik. Mangófából készült fedéllel záródik, amely szilikon tömítést is tartalmaz, hogy a szemcsék frissen maradjanak.

Méret: magasság: 15,5 cm, átmérő: 16 cm

Térfogat: 2,2 liter

Anyaga: fém, mangófa

Ib Laursen

A vidéki stílus tökéletes megtestesítője, egy nagy adag skandináv bájjal kiegészítve

iblaursen.jpg iblaursen5.jpg iblaursen4.jpg Ib5.jpg

A dán IB Laursen márka stílusos otthoni kiegészítők és kerti dekorációk széles választékát kínálja. A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

04897-11

Adatlap

Méret
magasság: 15,5 cm, átmérő: 16 cm
Szín
fehér, fekete, barna
Anyag
fém, mangófa