Porcelán szappanadagoló Stripe
  • Porcelán szappanadagoló Stripe
  • Porcelán szappanadagoló Stripe

Porcelán szappanadagoló Titane/Stripe

7 990,00 Ft

Bastion Collections Porcelán szappanadagoló Titane/Stripe  - Modern, csíkokkal és fekete szívecskével díszített utántölthető szappanadagoló. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A Bastion Collections porcelán szappanadagolója finom, romantikus hangsúlyt visz a fürdőszobába. Minden egyes kézmosáskor örömet fog okozni. Az időtlen fekete-fehér kombináció minden fürdőszobában jól mutat. Alapköve porcelán, amelyet fehér máz borít, finom, kissé hanyag csíkokkal, betűkkel és két szívvel. A fekete szivattyúrész tartós fém készült. A szappanadagoló utántölthető kivitel. 

Anyag: porcelán, műanyag.

Térfogat 350 ml.

Magasság: 18 cm, átmérő: 7,5 cm

Bastion Collections - ahol a szeretet az apró részletekben rejlik

bastion3.jpg bastion.jpg bastion2.jpg bastion4.jpg

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnjaival szíven találja az északi stílus kedvelőit. A Bastion Collections szeret az ellentétekkel játszani. A holland gyártó lenyűgözően bizonyítja, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást. A letisztult tónusok, amelyben a fekete, fehér, meleg szürke és néha a piros szín stílusosan kombinálódik kedves üzenetekkel, szívekkel, pontokkal, csillagokkal vagy csíkokkal. A szeretet a részletekben rejlik, ami egyértelműen tükröződik a kerámia termékeken és az otthoni kiegészítőkön. A Bastion Collections termékei hamar a stílust és a minőséget kedvelő vásárlók kedvencei lesznek.

LI/SOAP 003 BT

Adatlap

Méret
Magasság: 18 cm, átmérő: 7,5 cm
Szín
szürke, fehér
Anyag
porcelán,fém