• -30%
Kerámia nagytányér Alice levendula
  • Kerámia nagytányér Alice levendula
  • Kerámia nagytányér Alice levendula
  • Kerámia nagytányér Alice levendula

Kerámia nagytányér Alice levendula

7 990,00 Ft
5 593,00 Ft - 30% kedvezménnyel

GreenGate Kerámia nagytányér Alice levendula  -  Stílusos levendula lila színű kerámia nagytányér a GreenGate Everyday kollekciójából. Tökéletes a családi vagy baráti étkezéseken az étel tálalására.

Mennyiség

GreenGate Kerámia nagytányér tál Alice levendula -  Stílusos levendula lila színű kerámia nagytányér a GreenGate Everyday kollekciójából. Tökéletes a családi vagy baráti étkezéseken az étel tálalására.

 

A mindig ízletes étel! Tálald fel a vasárnapi ebédet a GreenGate Everyday kollekciójának Alice termékeiben. Akár egy családi ebéd, akár egy baráti vacsora az Alice levendula csodaszép lila színű, nagy méretű kerámia tányérjai mindig tökéletes harmóniát biztosítanak az étkezőasztalon.

 

Az Alice kollekció tányérjai többféle méretben, mélységben és színben is elérhetőek. Rendkívül jól kombinálhatóak egymással és a GreenGate azonos színcsoportjába tartozó porcelánjaival is. A kerámia tányérokat berakhatod mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe is. Jó étvágyat!

 

Méret: 26,5 cm

 

Anyaga: kerámia

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

STWDINAALI7206

Adatlap

Méret
Átmérő: 26,5 cm
Szín
lila
Anyag
kerámia