• -30%
Kerámia müzlis tál Alice pale pink
  • Kerámia müzlis tál Alice pale pink
  • Kerámia müzlis tál Alice pale pink

Kerámia müzlis tál Alice pale pink

4 590,00 Ft
3 213,00 Ft - 30% kedvezménnyel

GreenGate Kerámia Alice pale pink müzlis tál - Stílusos pasztell rózsaszín kerámia müzlis tál, a GreenGate Everyday kollekciójából. Tökéletes a reggeli müzlihez, egy kisebb adag leveshez vagy egy salátához. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Egy tál müzli, egy kisebb adag leves, egy óriási adag fagylalt. Mindez tökéletesen felszolgálható a GreenGate Alice pale pink  gyönyörű, bordázott mély müzlis tálkájában!

Az Alice kollekció tányérjai többféle méretben, mélységben és színben is elérhetőek. Rendkívül jól kombinálhatóak egymással és a GreenGate azonos színcsoportjába tartozó porcelánjaival is. A kerámia tányérokat berakhatod mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe is. Jó étvágyat!

Átmérő: 14 cm

Magasság: 6,5 cm

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

STWBOWALI1906

Adatlap

Méret
Átmérő: 14 cm
Szín
rózsaszín
Anyag
kerámia