Sütőtál szett Alice creamy fudge - 2db
  • Sütőtál szett Alice creamy fudge - 2db

Sütőtál szett Alice creamy fudge - 2db

17 990,00 Ft

GreenGate Sütőtál szett Alice creamy fudge- 2db - Horonymintás halvány karamella színű sütőtál szett, fogantyúval sütésre, tálalásra. 

Mennyiség

A főző- és sütőedényeknek mindenekelőtt praktikusnak kell lenniük. A dán GreenGate márka a minőség mellett az eredeti és egyéni dizájnra is nagy hangsúlyt fektet. Az évek óta töretlen népszerűségek örvendő Everyday kollekció horonymintás két darabos sütőtál készletének minden háziasszony örülni fog. A halvány karamella színű sütőtál szett tökéleketes a vasárnapi ebéd elkészítéséhez.

A szett két sütőtálat tartalmaz, így a megfelelő méretet attól függően tudod kiválasztani hány emberre főzöl.

Anyaga: kerámia

Kicsi: 21 x 16 x 6 cm

Nagy: 30 x 22 x 7 cm

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

GG2.jpg GG3.jpg GG4.jpg GG.jpg

OVEDISR2AALI5304

Adatlap

Méret
Kicsi: 21 x 16 x 6 cm Nagy: 30 x 22 x 7 cm
Szín
halvány karamella
Anyag
kerámia