Kerámia müzlis tál Alice Pinewood green
  • Kerámia müzlis tál Alice Pinewood green
  • Kerámia müzlis tál Alice Pinewood green

Kerámia müzlis tál Alice Pinewood green

4 590,00 Ft

GreenGate Kerámia müzlis tál Alice Pinewood green - Stílusos fenyőzöld színű kerámia müzlis tál, a GreenGate Everyday kollekciójából. Tökéletes a reggeli müzlihez, egy kisebb adag leveshez vagy egy salátához. 

Mennyiség

Az Alice Pinewood green elbűvölő fenyőzöld színű kerámia müzlis táljából minden reggeli müzli elfogyasztása élmény lesz. Az egyszerű és letisztult horonymintás kialakítás és a perem alatti pontozásos díszítés igazi nosztalgikus bájt ad minden kerámia tálkának, amiben a müzli mellett tálalhatunk leveseket, gyümölcsöt, salátát, tésztaételeket, de akár a délutáni snack felszolgálására is kiváló.

Az Alice kollekció termékei kiválóan kombinálhatóak a GreenGate porcelán termékeivel. Az Alice kerámiák strapabíróak, kiváló minőségűek. Gyönyörű színük különlegessé teszik a terítést a mindennapokban is. 

Anyaga: kerámia

Átmérő: 14 cm Magasság: 7 cm

Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is használható!

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Gg2.jpg GG3.jpg GG4.jpg GG.jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

STWCERAALI3006

Adatlap

Méret
Átmérő: 14 cm
Szín
fenyőzöld
Anyag
kerámia